Mobirise

MET ZERO EMISSIE DOOR STAD EN REGIO

Je vindt een 4-wiel motorscooter ‘braaf’? Kijk dan eens naar de XQooder, wát een machine! Die gaat verder en kan meer waar de Qooder noodgedwongen moet achterblijven; terwijl díe al veel kan. Met de ‘X’ ga je offroad, kun je enduro-uitdagingen aan. Inclusief 4 kantelende wielen, welteverstaan. Wat denk je, hoe cool is dat?! Helaas, de XQooder is nog niet leverbaar. We vinden hem echter zo stoer, dat we vonden dat we na het ontwerpen de eerste foto’s gewoon vrij moesten geven!

De XQooder ontstond na deelname met enkele Qooders aan de Hard Alpi Tour: in 24 uur 600 km non stop door de Alpen, waarvan 70% offroad. De Qooders kwamen veilig aan, maar onderweg groeide het besef dat een super-coole light-enduro Qooder heel tof zou zijn.
Ziedaar, de basis voor de XQooder!

Mobirise

Echte terreinkunstenaar

Hij is onvergelijkbaar, heeft het robuuste buizenframe voor maximum onverwoestbaarheid en de bewezen kanteltechniek om zelfs op losse ondergrond te kunnen driften. Uiteraard met aangepaste – zelfs verplaatste! – tank, met verstelbaar stuur en verstelbare voetsteunen. Last but not least werd de body aan de achterzijde afgeslankt en kreeg een hoge, taps toelopend spatbord. Het benadrukt de lichtheid en strakke lijnen.
Alle voorwaarden voor een offroad avontuur zijn aanwezig. Een ware terreinkunstenaar, die XQooder. Nu jij nog… De XQooder is voor de Qooder engineers dé uitdaging om alles uit design, stijl en techniek te halen.
Hiermee kun je enduro-avonturen en offroad-routes beleven! Ga je daar waar anderen afhaken (mits het mag, natuurlijk). En zoals altijd: gewoon met je autorijbewijs.
De XQooder is innovatief en revolutionair, spannend en ultiem, met het elektronisch HTS ™ (hydraulisch kantelsysteem) aangevuld met Multiroad-technologie.

Lawrence Car Service | QooderHeuvelland | Info@lawrencebeek.nl | 046 - 4370422