Mobirise

MET ZERO EMISSIE DOOR STAD EN REGIO

Qooder beseft dat we een extra stap moeten zetten voor een schonere wereld. Daarom werd gelijktijdig met de QVE de EQooder ontwikkeld. Ook deze samen met Californian Zero Motorcycles. Wat ’s werelds allereerste 4-wiel motorscooter met 4 kantelende wielen en zero emissie betekende! Menigeen beweert hiervan nu al dat het ‘de beste zero emissie oplossing voor het woon-werkverkeer’ is; inclusief opwindende prestaties, perfecte grip en wegligging, lekker stil en 100% stabiel en wendbaar. De EQooder heeft adembenemende prestaties, rijden erop is een genot. Je gaat groene avonturen tegemoet, geheel verantwoord met een Z-Force motor met Li-ion accu, goed voor ruim 60 pk. Je actieradius van emissieloze ritten is 150 km. Fantastisch resultaat voor de schoonste 4-wiel motorscooter. Vanzelfsprekend laad je hem thuis op of onderweg; een speciale app laat je de Europese laadstations zien.

Mobirise

Meer uitrusting

Als de EQooder leverbaar wordt zal deze een upgrade krijgen van het uitrustingsniveau. Je kunt instellingen kiezen voor je favoriete rijmodus, hij krijgt een achteruitversnelling en een multifunctioneel 5,6 inch volledig LCD scherm. Uiteraard ook het E-HTS TM en zelfs een specifiek differentieel voor de dubbele achterwielaandrijving. Wat mogen we tegemoet zien bij de EQooder? In elk geval het geavanceerde E-HTS TM systeem (zie onderstaand).
De EQooder krijgt een litium-ion accu. Met een capaciteit van 7,2 kWh (in 4 uur 80% en in 5,2 uur 100% geladen) of een capaciteit van 10,8 kWh (5,9 uur voor 80% en 7,5 uur voor 100%).
De 14 inch lichtmetalen wielen voor en achter blijven en de EQooder weegt naar verwachting 297 kg.

Lawrence Car Service | QooderHeuvelland | Info@lawrencebeek.nl | 046 - 4370422