Mobirise

WENDBAAR EN VRIJ ALS OP 2 WIELEN, STABIEL EN VEILIG OP 4 WIELEN

De QV3 is een slimme en dynamische mobiliteitsoplossing. De enige 3-wiel motorscooter met het exclusieve HTS TM Qooder, het nieuwste voorbeeld van slimme mobiliteit, vormt een geheel eigen segment. ‘s Werelds eerste motorscooter met 4 kantelende wielen, die je gewoon met je autorijbewijs* mag rijden! Ervaar de vrijheid en wendbaarheid als rijden op 2 wielen maar met het gemak, de stabiliteit en veiligheid van 4 wielen. Maak een proefrit en overtuig jezelf. * mits gehaald vóór 19 januari 2013. Hij is écht de eerste die met 4 kantelende wielen in serieproductie ging.
Écht de eerste die groots plezier met grote veiligheid combineert. Inmiddels menigmaal verkocht, met eigenaren met één opvallende overeenkomst: allen hebben één grote glimlach! Dit is hedendaagse mobiliteit gedefinieerd volgens moderne maatstaven.
Het coole, innovatieve design nodigt uit tot dagelijks gebruik..

Mobirise

Veilig en veelzijdig

De Qooder is synoniem voor het gemak waarmee je ongelijke wegdelen ‘overwint’. Staan (bewegen zich) de wielen aan één zijde hoger? De Qooder blijft met zijn 4-wiels kanteltechniek keurig rechtop. Helemaal uit zichzelf; ‘voetje aan de grond’ hoeft niet eens.
Die veelzijdigheid maakt de Qooder tot je beste dagelijkse vriend. Hij brengt je daar waar je zijn moet; of iets verder als je nog dat extra rondje rijdt… Intuïtief rijden, stabiel rijden en stilstaan, genieten van elke meter en probleemloos tussen de file door.
Herken je die extra kenmerken van de Qooder? Spreekt het je aan?
Wat dacht je hiervan: ‘easy-to-park’ (echt van deur-tot-deur), ‘easy-to-drive’ (handelbaarheid), ontsnap aan de ‘anderhalve meter’ en flexibel gebruik autorijbewijs.
In het ‘nieuwe normaal’ past het zorgeloos rijden met Qooder. Zijn 4 wielen staan altijd stevig op de grond, volgen iedere bocht met grote precisie. Qooderrijden vermindert je verkeersstress. Want je komt overal tot voor de deur zonder problemen.
De krachtige motor en dubbele achterwielaandrijving zorgen voor veel acceleratie en de comfortabele CVT-automaat veraangenaamt het rijden.
Hoe heb je het zonder kunnen doen?

Mobirise

QOODER IN DETAILS


Dashboard met LCD-scherm incl. multifunctionele tripcomputer
Aerodynamisch windscherm
HTS ™ veer- en kantelsysteem vóór
14 inch glanzend zwarte lichtmetalen voor- en achterwielen
Strak en slank vormgegeven stuur
Krachtig geïntegreerd remsysteem op 4 wielen
2 opbergvakken met 12V- en USB-aansluiting
Passagierszitgedeelte elektrisch te openen als klep
Tankcapaciteit 14 liter
Centraal uitlaatsysteem
HTS ™ veer- en kantelsysteem achter
Centraal geplaatste 399 cc motor (32,5 pk) met geïntegreerd differentieel
Dubbele achterwielaandrijving met dubbele riem

Lawrence Car Service | QooderHeuvelland | Info@lawrencebeek.nl | 046 - 4370422