Mobirise

MAXIMAAL FLEXIBEL MET JE AUTORIJBEWIJS

De QV3 is een slimme en dynamische mobiliteitsoplossing. De enige 3-wiel motorscooter met het exclusieve HTS TM hydraulisch kantelsysteem. Als eerste met vóór een grote maat wielen (14″). Gewoon te rijden met je autorijbewijs. Met de QV3 kies je voor stijl en design, voor uitgebalanceerde vorm én techniek. Voor de perfecte combinatie van efficiency, fun en vrij gevoel. Zoek je een vlotte reisgenoot? Ontdek de QV3! Met een laag zwaartepunt, het innovatieve kantelsysteem en een pittige motor gaat elke reis snel, probleemloos, ontspannen én veilig. Soepel manoeuvreren door de stad, feilloos sturend door bochten en langs kuilen of door de file en lekker toeren op andere wegen, dát is de QV3.

Mobirise

Stabiel én wendbaar

Even een stukje techniek: dankzij het gepatenteerde HTS TM systeem blijft de machine perfect in balans.
Merk het bij het verkeerslicht als je stopt, merk het als je over oneffenheden rijdt. Je hebt altijd volledige controle, rijdt veilig en tóch verlies je niets aan wendbaarheid. Hoe heerlijk is dat? De QV3 heeft een pittige motor die exact is afgestemd op het gewicht en gebruik. De motor reageert spontaan op de gashendel.
De QV3 combineert bewegingsvrijheid, rijplezier en gebruiksgemak. Pas op, voor je het weet heb je er een verslaving bij…

Dankzij de veiligheid en simpele balans die bij de QV3 ‘ingebakken’ zitten, past hij moeiteloos in het huidige verkeer. Zéker in drukke stedelijke omgevingen.
Bij moderne mobiliteit hoort een andere invulling van onze drukbezette wegen. Qooder beantwoordt daar met de QV3 geheel aan, waardoor steden leefbaarder worden, files kleiner en je plezier extra toeneemt.

Mobirise

QOODER IN DETAILS


Dashboard met LCD-scherm incl. multifunctionele tripcomputer
Aerodynamisch windscherm
HTS ™ veer- en kantelsysteem vóór
14 inch glanzend zwarte lichtmetalen voor- en achterwielen
Strak en slank vormgegeven stuur
Krachtig geïntegreerd remsysteem op 4 wielen
2 opbergvakken met 12V- en USB-aansluiting
Passagierszitgedeelte elektrisch te openen als klep
Tankcapaciteit 14 liter
Centraal uitlaatsysteem
HTS ™ veer- en kantelsysteem achter
Centraal geplaatste 399 cc motor (32,5 pk) met geïntegreerd differentieel
Dubbele achterwielaandrijving met dubbele riem

Lawrence Car Service | QooderHeuvelland | Info@lawrencebeek.nl | 046 - 4370422